Servicii

Restaurant & bar
~

Ce poate fi mai bun într-un concediu la munte decât o mâncare tradițională românească? De aceea vă oferim posibilitatea să vă bucurați de preparatele noastre specifice într-o atmosferă îmbietoare cu o servire impecabilă în incinta unui restaurant cu 50 de locuri. Ingredientele folosite sunt naturale și meniul bogat poate mulțumi toate cerințele. La noi veți regăsi mâncare ardelenească autentică, iar la final, încununăm o masă bogată cu o pălincă de Bihor.

Piscină exterioară
~

Știm deja că bronzul de munte ține mai mult. De aceea vă oferim o piscină cu apă încălzită, șezlonguri și dușuri care să vă ofere confortul dorit.

Mai mult de atât, dacă doriți ceva mai personal sau romantic, vă punem la dispoziție și un Jacuzzi.

Divertisment
~

Ne gândim în fiecare zi ce am putea să facem pentru a vă oferi un concediu de vis. Așa am realizat că e important să vă lăsăm să vă jucați.

Copiii se pot juca în locul de joacă pentru copii sau relaxa în balansoar.

Terasă exterioară și grătar
~

Vara, curtea este atracția principală. Soarele ne încălzește, copacii ne oferă umbră, iar noi ne delectăm la un grătar sau la cuptorul de pizza.

Seara terasa devine locul preferat pentru toți. Discuțiile se întind mult sub clar de lună, iar greierii acompaniază zâmbetele și amintirile noastre.

Team Building
~

Știm cât de important este team building-ul pentru voi. De aceea vă punem la dispoziție tot ce vă doriți și tot ce aveți nevoie pentru ca în zilele în care sunteți împreună cu colegii de birou, să puteți lega prietenii și să puteți duce la capăt toate activitățile care fac parte din planul de desfășurare.

Sală de conferințe
~

Dacă vă doriți să organizați o conferință, atunci puteți apela cu încredere la serviciile noastre. Vă punem la dispoziție o sală de conferințe cu 40 de locuri și cu acces la internet și TV.

Alegeți tot ce e mai bun pentru invitații voștri.