Despre noi

Un loc minunat într-o zonă superbă!
~

Pe plaiurile mioritice, atât de frumos descrise de-a lungul timpului de compozitori sau de poeți și fantastic pictate de către pictori, astăzi, în secolul în care timpul nu ne mai ajunge niciodată, se odihnește liniștită Pensiunea Roua Munților, clasificată la 4 margarete. O clădire care atrage prin simplitatea și rafinamentul cu care a fost finisată, prin oamenii primitori care vă așteaptă în pragul casei, pregătiți oricând să vă ofere tot ceea ce cereți, pensiunea atrage prin împrejurimile sale, fiind situată aproape de Peștera Vadu Crișului, Defileul Crișului Repede și în imediata apropiere a peșterilor Moana și Unguru Mare.

Cele 16 camere sunt special poziționate astfel încât fiecare oaspete să se bucure de frumusețile munților și de confortul unui concediu relaxant.

Îmbinăm într-o notă corectă și sinceră necesitatea fiecărui oaspete de liniște, curățenie și libertate. Îi surprindem pe cei care vor un concediu mai activ cu o piscină sau diferite activități turistice. Mâncarea este mereu proaspătă și bună, pregătită cu mare atenție și migală, după rețete tradiționale.

Suntem aici pentru voi din dorința de a vă oferi amintiri ce nu vor dispărea niciodată din albumele voastre. Amintiri la care vă veți dori mereu să vă întoarceți și pe care vă veți dori să le oferiți și celor dragi. Pensiunea Roua Munților este locul în care confortul, discreția și intimitatea sunt virtuțile la care ținem mult și pe care vi le oferim cu cea mai mare căldură și dragoste.

Atmosferă familiară și intimă

Încă din 2008 reușim să păstrăm relația corectă între natură și om. De aceea la noi, veți găsi o atmosferă demnă de un concediu în care liniștea și zâmbetul cald al gazdelor sunt elementele principale.

Nenumărate activități outdoor

Cu toții ne dorim ca zilele de concediu să curgă încet dar cu folos. De aceea ne-am hotărât să vă surprindem cu diferite activități turistice sau chiar cu o piscină încălzită.

Locație preferată de team building

Relația dintre angajat și angajator este importantă. De aceea vă oferim toate condițiile pentru ca team building-ul vostru să fie cheia succesului pentru îmbunătățirea acestei relații.

Pentru că imaginile vorbesc de la sine, vă invităm să...